Možnost pronájmu velkoprostorového vozu

Aby nabídka našich služeb byla co možná nejvíce komplexní, nesmí v ní chybět možnost pronájmu luxusního cestovního vozu pro více osob.

Pokud se chystáte na dovolenou s početnou rodinou a přáteli, potřebujete vyjet na firemní školení ve větším počtu, nebo z jakéhokoli jiného důvodu potřebujete pohodlně přepravit více osob, je tu pro vás opět firma P Car. Nově jsme pro Vás totiž zakoupili vůz Mercedes-Benz Viano, se kterým je radost cestovat a to až v počtu sedmi osob. Jedná se o variantu s prodlouženou karoserií, a proto i při plném obsazení zůstává dostatek prostoru pro Vaše zavazadla.

Vozidlo je vybaveno silným a úsporným dieselovým motorem 3.0 CDI s automatickou převodovkou, a o vaše pohodlí se postará například automatická klimatizace, kožená sedadla s loketními opěrkami, navigační systém nebo skla, odrážející infračervené záření. V případě Vašeho zájmu, je možno zajistit pronájem tohoto velkoprostorového vozu i s profesionálním řidičem, který zajistí, aby Vaše cesta byla opravdu příjemná.

V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat.

Datum zveřejnění: 11. 11. 2007
Zpět na seznam novinek