Range Rover Evoque se poprvé ukázal českému publiku

V polovině března byl v pražském klubu SaSaZu představen nejmenší a nejmladší vůz z rodu Range Rover. Prestižní akce se zúčastnila celá řada významných osobností včetně herečky Aňi Geislerové a houslového virtuosa Pavla Šporcla. Ti se stali patrony Prahy v rámci celosvětového projektu „Pulse of the City“, do něhož se na webových stránkách zapojilo již více než 40 světových osobností například z oblasti módy, hudby a sportu.

Range Rover Evoque bude na český trh uveden na sklonku léta. Atraktivně navržený vůz bude k dispozici ve dvou karosářských variantách, třídveřové a pětidveřové. Mezi zajímavé technické prvky patří podvozkový systém Adaptive Dynamics, který využívá adaptivní magnetorheologické tlumiče MagneRide.

Pro případnou jízdu v terénu dostal Evoque nejnovější verzi systému Terrain Response. Nutnost snižovat emise přinesla nejen přechod na hospodárnější čtyřválcové motory, ale i verzi s pohonem předních kol jako alternativu tradičního pohonu všech kol. Ceny začínají na částce 35.000 eur.

Datum zveřejnění: 30. 3. 2011
Zpět na seznam novinek