Nezapomeňte na povinné zimní pneumatiky!

S nastupujícím chladným obdobím je nutné věnovat opět zvýšenou pozornost pneumatikám. Podle platné české legislativy musí být v období od listopadu do konce března vozidla vybavena zimními pneumatikami.

Zimní pneumatiky jsou na rozdíl od letních pneumatik vyrobeny z měkčí směsi, která si zachovává pružnost a potřebné provozní vlastnosti i při teplotách pod hranicí 7 °C a v mrazu. Navíc disponují speciálně konstruovaným vzorkem s velkým počtem lamel a záběrových hran, které zvyšují trakci na sněhu a ledu. Váš technik Vás bude informovat o stavu Vašich zimních pneumatik, případně Vám rádi uděláme nabídku na nové.

Společnost P CAR každoročně doporučuje svým zákazníkům důkladnou přípravu jejich osobního vozu na provoz v nejnáročnějším ročním období. Kromě přezutí na zimní pneumatiky nabízíme také uskladnění pneumatik. Při výměně letních pneumatik za zimní dostanou naši zákazníci jako obvykle zdarma bonus v podobě zimní prohlídky a přípravy vozu na zimu. Servisní technik zkontroluje mimo jiné stav akumulátoru, chladicí kapalinu a celou řadu dalších vozidlových systémů. Můžete se spolehnout na to, že s námi Váš vůz zima nepřekvapí .Zavčas si rezervujte termín pro Váš vůz u Vašeho technika.

Datum zveřejnění: 8. 10. 2013
Zpět na seznam novinek